Bereken direct uw prijs

Bezorgen of afhalen van de grasmatten

Als u grasmatten bij ons koopt kunt u kiezen of u deze zelf ophaalt of laat bezorgen. Het zelf ophalen is voordeliger, maar door uw bestelling te laten bezorgen bespaart u tijd.

Bezorging door Oegema transport

Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u kiezen voor bezorging. Als u hiervoor kiest zullen de grasmatten bezorgt worden via Oegema transport. Uw bestelling zal op een doordeweekse dag bezorgd worden. Als u voorkeur heeft voor een bepaald tijdstip van levering kunt u dit aangeven tegen een meerprijs. Indien u dit niet aangeeft zal u vroeg in de ochtend per e-mail worden bericht op welke dagdeel de chauffeur langskomt. Als u vooruitbetaald via bank of iDEAL hoeft er niemand thuis te zijn als er geleverd word. U moet er dan wel voor zorgen dat duidelijk is waar de grasmatten geleverd moeten worden en dat dit een makkelijk toegankelijk plek is voor de oplegger.

Afhalen in Drenthe

U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling af te halen bij de kwekerij in Drouwen, dit ligt in Drenthe. Het zelf afhalen van uw bestelling is vooral makkelijk als uw bestelling niet zo groot is. Dit scheelt u natuurlijk in de transport kosten en u kunt uw graszoden sneller in huis hebben. Als u voor 11:00 uur ‘s ochtends besteld, kunt u ’s middags uw grasmatten al op komen halen. Mocht u afhalen moet u er wel rekening mee houden dat u dan alleen contant kunt betalen. Afhalen kan van maandag tot en met vrijdag tussen 9 uur 's ochtends en 4 uur ’s middags.