Bereken direct uw prijs

Laat een vakman uw grasmatten kweken en leg zelf het mooiste gazon aan

Het kweken van prachtig groene grasmatten is vakwerk. Daarom kiezen steeds meer particulieren, maar ook bedrijven voor kant-en-klare grasmatten die ze online bestellen bij grasmatten.com. Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe we een kwetsbaar natuurproduct als gras moeten beschermen tijdens het eerste levensjaar. En omdat we dat doen met de beste middelen en op professionele wijze, ontstaan er graszoden met sterke wortels die ook na jarenlang intensief gebruik nog steeds mooi zijn. Kies ook voor grasmatten.com en profiteer van de voordelen van kant-en-klare grasmatten die u zelf eenvoudig legt.

Mooie grasmatten voor een scherpe prijs bij grasmatten.com

Voor een perfect gazon hoeft u allang niet meer diep in de buidel te tasten. Onze grasmatten koopt u precies op maat in handzame rollen van één vierkante meter, waardoor u alleen betaalt voor wat u echt nodig heeft. En in tegenstelling tot bij de hovenier en het tuincentrum bent u niet de kosten voor een tussenpersoon kwijt wanneer u rechtstreeks bestelt bij de kweker. Dankzij onze online webshop kunnen we de prijzen van onze grasmatten laag houden en toch optimale kwaliteit garanderen zodat genieten van een prachtig grasveld in de achtertuin binnen handbereik komt van iedereen.

Snel aan de slag door vandaag nog uw grasmatten online te bestellen

Met onze kant-en-klare grasmatten is het aanleggen van een gazon een fluitje van een cent. En dat geldt ook voor het bestellen. Meet in uw tuin het oppervlak van uw toekomstige gazon op, voer die gegevens online in en u ziet meteen wat de kosten van uw nieuwe gazon zijn. Wij zorgen vervolgens voor een razendsnelle bezorging. Bestelt u voor 13.00 uur, dan heeft u uw grasmatten de volgende werkdag nog in huis!